Marek Cynowski, CEO Rebel Tang, będzie prelegentem debaty HoReCaTrendsTalks część I Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy, która odbędzie się 9 listopada 2021 o godz. 11:30 w hotelu Sheraton w Warszawie. Zajmiemy się tematem delivery!
Marek Cynowski to entuzjasta cyfrowej transformacji, z zaangażowaniem tworzy i zarządza innowacjami konsumenckimi, koncentrując się na wykorzystaniu najnowszych trendów oraz technologii w osiąganiu celów biznesowych. Jest współtwórcą i prezesem Rebel Tang, firmy z obszaru food-tech rozwijającej sieć wirtualnych restauracji. Wcześniej związany z SentiOne, Pocztą Polską oraz platformą Groupon.
Marek Cynowski omówi temat "Boom na food delivery i dark kitchen". Porozmawiamy m.in. o nowej rzeczywistości e-commerce, rozwoju food delivery w pandemii, nowych graczach na rynku oraz współpracy agregatorów nie tylko z restauracjami, ale też z handlem.
Rebel Tang wystartował z czterema prostymi do wprowadzenia wirtualnymi markami: Vito Calzone (odpowiedź na miłość Polaków do pizzy), Grube Pierogi, Pork Favor (dania oparte o wieprzowinę) oraz – najpopularniejszą obecnie marką – Prokuratura (dania z kurczaka).
Kolejne marki, które dołączyły do Rebel Tang, to koncept panazjatycki Asia Plate: dania kuchni tajskiej, chińskiej, japońskiej, a także Wege Gang, tworzony wspólnie z Unilever i Vegetarian Butcher. Dodatkowo, w Poznaniu, z partnerem, który ma kuchnie czynne we wcześniejszych godzinach, powstał koncept Rano Podano z kuchnią śniadaniową.
Obecnie sieć pracuje nad nowymi konceptami.
Zob. też. Rebel Tang: Food delivery bardzo mocną składową e-handlu
Forum Rynku Spożywczego i Handlu to największa konferencja dedykowana sektorowi spożywczemu i handlowemu w Polsce:
2 dni paneli, spotkań i dyskusji
16 inspirujących sesji tematycznych
ponad 100 wyjątkowych prelegentów
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.