×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
MiloBar - restauracja Michała Milowicza w ramach Rebel Tang
MiloBar to nowa wirtualna restauracja Michała Milowicza postała w ramach sieci Rebel Tang

MiloBar - restauracja Michała Milowicza w ramach Rebel Tang

Autor: oprac. A.Wrona Data: 01 lutego 2022 13:47 | Aktualizacja: 01 lutego 2022 15:00

Po hucznym otwarciu wirtualnej restauracji Youtubera Blowka - Blow Burgers przyszedł czas na gwiazdę polskiej sceny teatralnej i filmowej. Nowa restauracja Michała Milowicza wystartowała 1 lutego 2022.

MiloBar Rebel Tang

MiloBar Michała Milowicza to miejsce, z którego można zamówić absolutne klasyki, których aktor jest fanem. Dla mięsożerców przygotowano burgery, panierowane stripsy czy schabowego z kością, a dla wegetarian stworzono wege wrapa.

- Połączyliśmy w taki sposób tradycyjne polskie dania  z amerykańskimi bestsellerami, aby stworzyć menu, które polecamy  zarówno na domowy seans filmowy, na prywatkę inaczej domówkę, czy też  na przerwę podczas firmowej narady - informuje Rebel Tang.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

MiloBar w dostawie

MiloBar można zamówić w aplikacji Uber Eats, Bolt Food, Glovo oraz Wolt. W dostawie Rebel Tang dostarczy zamówienia w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie, Łodzi oraz Bydgoszczy.

Rebel Tang: Jakie marki?

Wśród marek Rebel Tang znajdują się jeszcze:

Blow Burgers - burgery w czarnych bułkach z sezamem, powiększone o dodatki Blowka 
Grube Pierogi - pierogi świata
Vito Calzone - więcej niż pizza, klasyczne składniki i prawdziwie włoska dusza
ProKuratura - w całości opierająca się na daniach z kurczaka.
Wege Gang -  roślinne burgery, tortille i sałatki bez grama mięsa.

Rebel Tang to firma food-tech (food & technology), która tworzy wirtualne restauracje funkcjonujące tylko w formie dostaw do klienta. Koncepcja biznesowa jest oparta na dedykowanej platformie technologicznej, którą każdy restaurator może wdrożyć we własnej kuchni.  Zob. wywiad z Rebel Tang
Wirtualne restauracje. Dla kogo ten biznes?

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz