– Rynek dostaw ma ogromny potencjał dla restauracji, a zarazem jest trudnym zadaniem –mówił Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający serwisu Pyszne.pl w czasie webinaru zorganizowanego we współpracy z Horecatrends.pl.
8 lipca o godz. 10.30 Pyszne.pl, wspólnie z redakcją Horecatrends.pl, zaprezentowało "Poradnik skutecznych dostaw". W dniu premiery odbył się także ogólnodostępny webinar, podczas którego wraz z ekspertami omówiliśmy najważniejsze zagadnienia dotyczące działalności w kanale delivery.
W webinarze wzięli udział:
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
• Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający serwisu Pyszne.pl
• Ola Lazar, ekspertka branży foodtech
• Grzegorz Aksamit, wiceprezes Stava
Przypomnijmy sobie najważniejsze momenty webinaru:
– Dostawy to nie jest jednorazowy i zamknięty temat. (...) Dlatego w naszym poradniku zawarliśmy wszystkie zagadnienia potrzebne do wprowadzenia dostaw w swoim lokalu. W poradniku są zawarte informacje dla restauratorów, którzy dopiero planują rozpocząć dowóz, ale także dla tych, którzy już od jakiegoś czasu mają taką opcję w restauracji, bo trzeba pamiętać, że dostawy to temat, nad którym cały czas trzeba pracować – powiedział Arkadiusz Krupicz.
Kliknij i pobierz poradnik oraz obejrzyj webinar!
Czy bardziej opłaca się dostawa własna, czy zlecona na zewnątrz? Dlaczego przeważnie nie opłaca się dostarczać jedzenia na drugi koniec miasta? Czym menu w dostawie powinno różnić się od menu w lokalu? Dlaczego recenzje są ważne i jak zachęcać klientów do ich pozostawienia? Jakich restauracji szukają klienci i gdzie? Między innymi te praktyczne kwestie porusza poradnik skutecznej dostawy stworzony przez ekspertów Pyszne.pl, horecatrends.pl i niezależnych specjalistów branży. O tym rozmawialiśmy także podczas webinaru!
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.