- Wirtualne restauracje to w skrócie kuchnie oferujące marki restauracyjne wyłącznie na dowóz. Dowolna kuchnia z infrastrukturą i odbiorem Sanepidu może stać się dark kitchen i oferować dodatkowe marki restauracyjne w dowozie - mówi horecatrends.pl Marek Cynowski, CEO Rebel Tang.
- W portfolio naszych partnerów największa grupa to kantyny, stołówki, czyli bardzo specyficzne modele: typowa kuchnia produkcyjna, która ma bardzo duże możliwości dołączenia nowych wirtualnych konceptów. Hotele też są bardzo fajną kategorią. Plus restauracje. Jeżeli ktoś ma kuchnię, może hostować nasze wirtualne restauracje - wyjaśnia CEO Rebel Tang.
Rebel Tang poinformowała we wtorek (25 stycznia) o otwarciu BlowBurgers - pierwszej w Polsce wirtualnej sieci restauracji należącej do Blowka, jednego z najpopularniejszych polskich youtuberów.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.