×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Wirtualne restauracje. Dla kogo ten biznes?
Marek Cynowski, CEO Rebel Tang wyjaśnia, czym są wirtualne restauracje. Fot. PTWP

Wirtualne restauracje. Dla kogo ten biznes?

Autor: Anna Wrona Data: 26 stycznia 2022 08:45 | Aktualizacja: 29 stycznia 2022 10:33

- Wirtualne restauracje to w skrócie kuchnie oferujące marki restauracyjne wyłącznie na dowóz. Dowolna kuchnia z infrastrukturą i odbiorem Sanepidu może stać się dark kitchen i oferować dodatkowe marki restauracyjne w dowozie - mówi horecatrends.pl Marek Cynowski, CEO Rebel Tang.

- W portfolio naszych partnerów największa grupa to kantyny, stołówki, czyli bardzo specyficzne modele: typowa kuchnia produkcyjna, która ma bardzo duże możliwości dołączenia nowych wirtualnych konceptów. Hotele też są bardzo fajną kategorią. Plus restauracje. Jeżeli ktoś ma kuchnię, może hostować nasze wirtualne restauracje - wyjaśnia CEO Rebel Tang.

Rebel Tang poinformowała we wtorek (25 stycznia) o otwarciu BlowBurgers - pierwszej w Polsce wirtualnej sieci restauracji należącej do Blowka, jednego z najpopularniejszych polskich youtuberów. 

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz