Partnerzy portalu
Certyfikat Dobry Produkt 2022. Czekamy na zgłoszenia do 16 września Do 16 września 2022 r. czekamy na zgłoszenia produktów spożywczych w konkursie Certyfikat Dobry Produkt 2022. / fot. PTWP

Certyfikat Dobry Produkt 2022. Czekamy na zgłoszenia do 16 września

Autor: horecatrends.pl Data: 05 września 2022 13:59

Do 16 września 2022 r. czekamy na zgłoszenia najciekawszych i najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną oraz regionalną recepturą i są przeznaczone na rynek detaliczny oraz HoReCa.

Certyfikat Dobry Produkt 2022

Zgłoś to, co na polskim rynku jest unikatowe, tworzone z pasją przez ludzi stawiających na doskonałość smaku i dbających o kulinarne gusta. Na zgłoszenia do konkursu czekamy do 16 września. Wystarczy wypełnić formularz online.

Wyboru 15 nagrodzonych firm i produktów dokonuje co roku grono uznanych ekspertów, szefów kuchni, influencerów kulinarnych oraz dziennikarzy zajmujących się tematyką spożywczą i kulinarną.

Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl

Certyfikat Dobry Produkt - dlaczego warto zgłosić się do konkursu?

W ciągu kilkunastu lat trwania konkursu nagrodzono już 230 produktów! Ich producenci korzystając z certyfikatu i znaku DOBREGO PRODUKTU wsparli lub zbudowali rozpoznawalność swoich marek oraz nawiązali nowe współprace z sieciami handlowymi. Laureaci zeszłorocznej edycji w wywiadach przyznali:

Właściwe obudowanie informacyjne Dobrego Produktu może być dźwignią do zwiększenia rozpoznawalności marki i wyrobów poddanych ocenie, a na pewno zainspiruje do dalszego kreatywnego poszerzania oferty. Zdobyte wyróżnienie napędziło nas do tworzenia nowych produktów z dziczyzny odpowiadających potrzebom konsumentów, w szczególności profesjonalistów branży HoReCa - mówi Gabriel Mularczyk, dyrektor handlowy firmy Las-Kalisz. 


W zeszłym roku wziąłem udział w konkursie Certyfikat Dobry Produkt, który towarzyszy Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Konkurs dał mi bardzo dużą nadzieję, bo zostaliśmy wyróżnieni i spotkałem wielu czołowych przedsiębiorców spożywczych, między innymi właściciela marki Ed Red. Uważam, że możemy iść tym samym tropem. Pozyskać finansowanie i zwiększyć produkcję 2-3 krotnie i to w bardzo krótkim czasie - mówi Mariusz Witek, twórca Bolęcińskich Zapieksów.

Tegoroczni zwycięzcy zostaną nagrodzeni podczas uroczystej wieczornej Gali, która odbędzie się pierwszego dnia 15. edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu (7-8 listopada 2022, Hotel Sheraton Grand Warsaw). Organizatorem konkursu jest Grupa PTWP, wydawca serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl oraz horecatrends.pl.

Zapraszamy do przesyłania zgłoszeń!

Regulamin konkursu dostępny jest na stronie. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz