Blue City po raz kolejny organizuje Jarmark Produktów Regionalnych. Tym razem Jarmark potrwa od środy 21 lipca do soboty 24 lipca.
W ofercie Jarmarku znajdują się swojskie wędliny z Podlasia, sery, masło i śmietana z Korycina, wędzone ryby z jeziora Żywieckiego, sery góralskie, a nawet świeże pieczywo na zakwasie, do którego serwowany jest smalec i kiszone ogórki. Nie zabraknie również gotowych potraw takich jak: pierogi, naleśniki, racuchy czy kartacze.
Na osłodę letnich, upalnych dni Jarmark proponuje miody z przydomowych pasiek z puszczy Białowieskiej od rodziny Januszkiewiczów i domowej roboty powidła i dżemy.
Szukasz magazynu do wynajęcia. Zobacz ogłoszenia na PropertyStock.pl
Dla wielbicieli smaków świata dostępne będą greckie wino, oliwy i oliwki, specjały z Węgier i Włoch oraz azerbejdżańskie oraz tureckie kawy, herbaty i słodkości.
Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City daje nie tylko możliwość kupienia wyjątkowych przysmaków, ale również rozmowy z wystawcami i producentami o ich wyrobach.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.