Trwają obchody ważnego dla Selgros Cash & Carry jubileuszu i z tej okazji od 11 maja na profilu Instagram Instytutu Kulinarnego Transgourmet trwa konkurs dla osób prowadzących działalność w branży gastronomicznej. Należy wykazać się w nim kreatywnym wykorzystaniem produktów marek własnych Transgourmet. Do wygrania atrakcyjne nagrody.
Zadaniem uczestników jest przygotowanie potrawy z użyciem produktów marek własnych Transgourmet. Przygotowaną potrawę należy sfotografować, podzielić się jej recepturą oraz opublikować zdjęcia na profilu własnego punktu gastronomicznego. Ważne jest również oznaczenie profilu Instytutu Kulinarnego Transgourmet wraz z hashtagiem #25latPrzemyślanychZakupów.
Jest o co walczyć, bo do zdobycia są nagrody w postaci bonów o wartości do 5000 zł do wykorzystania w Selgros Cash & Carry, fartuchy dla całego zespołu oraz szkolenia w Instytucie Kulinarnym. Termin zgłoszeń mija 15 czerwca. Szczegóły oraz regulamin są dostępne w sekcji bio na profilu Instytutu Kulinarnego na portalu Instagram.
- Obserwowanie umiejętności, technik kulinarnych i pomysłów innych kucharzy to ważny aspekt rozwoju w gastronomii. Jesteśmy ciekawi jak nasze produkty marek własnych, zainspirują naszych klientów – Bartosz Peter, ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet.