×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Aleksander Baron: Nigdy nie staram się wywoływać kontrowersji (wideo)
Aleksander Baron, szef kuchni restauracji ZONI, fot PTWP

Aleksander Baron: Nigdy nie staram się wywoływać kontrowersji (wideo)

Autor: Jakub Szymanek/Horecatrends.pl Data: 20 maja 2019 21:02 | Aktualizacja: 21 maja 2019 08:28

Wczoraj informowaliśmy o tym, że Aleksander Baron kończy swoją przygodę z restauracją Zoni. Zobaczcie, co szef kuchni powiedział nam kilka tygodni temu o swojej kuchni, która bywa postrzegana jako kontrowersyjna.

– Wszystko zależy od tego, jakie mamy przyzwyczajenia i otwarte głowy na nowe doświadczenie. Nigdy nie staram się wywoływać kontrowersji. Gdybym to robił, na pewno byłoby o mnie głośno. To jest moja kuchnia i moje połączenia. Tworzę nowe swoje rzeczy, nie patrząc na innych. One po prostu powstają. Niektórym może to pasować, innym nie – stwierdził.

Baron odniósł się również do trendu zero waste.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

– Zawsze tego pilnowałem i pilnuję, żeby w kuchni jak najmniej wyrzucać, żeby jak najmniej się marnowało. Trzeba dbać o to – dodał kucharz.

   

Czytaj również: Aleksander Baron odchodzi z restauracji Zoni

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz