Partnerzy portalu
Andrea Camastra na Dinig Week. Co przygotował dla gości restauracji Nuta? Danie w restauracji Nuta w Warszawie. Fot. Fine Dining Week/Facebook

Andrea Camastra na Dinig Week. Co przygotował dla gości restauracji Nuta?

Autor: KG/horecatrends Data: 14 lipca 2022 11:00

Na Dining Week gwiazdkowy Chef Andrea Camastra stworzył autorskie trzydaniowe menu - mięsne i bezmięsne.

Podczas specjalnego doświadczenia przygotowanego przez Andrea Camastrę, szefa kuchni restauracji Nuta w Warszawie na gości Dining Week czekają:
- amuse-bouche wraz z pieczywem własnego wypieku;
3-daniowe menu w wersji bezmięsnej lub mięsnej wraz z wine pairingiem;
- petit fours, napoje bezalkoholowe, kawa, herbata. 

''Kuchnia oparta jest na sezonowych składnikach, jest zmienna, dynamiczna, dlatego to, co otrzymacie na talerzach pozostaje niespodzianką'' - czytamy w zapowiedzi doświadczenia specjalnego na Dining Week. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Za doświadczenie specjalne w Nucie gość zapłaci 600 zł.

Czytaj też Camastra otworzył swoją nową restaurację NUTA. Fine dining wrócił do Ethos

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz