Na Dining Week gwiazdkowy Chef Andrea Camastra stworzył autorskie trzydaniowe menu - mięsne i bezmięsne.
Podczas specjalnego doświadczenia przygotowanego przez Andrea Camastrę, szefa kuchni restauracji Nuta w Warszawie na gości Dining Week czekają:
- amuse-bouche wraz z pieczywem własnego wypieku;
3-daniowe menu w wersji bezmięsnej lub mięsnej wraz z wine pairingiem;
- petit fours, napoje bezalkoholowe, kawa, herbata.
''Kuchnia oparta jest na sezonowych składnikach, jest zmienna, dynamiczna, dlatego to, co otrzymacie na talerzach pozostaje niespodzianką'' - czytamy w zapowiedzi doświadczenia specjalnego na Dining Week.
Za doświadczenie specjalne w Nucie gość zapłaci 600 zł.
Czytaj też Camastra otworzył swoją nową restaurację NUTA. Fine dining wrócił do Ethos
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.