Sieć Arianos otwiera nowy lokal w łódzkiej Manufakturze. Będzie to drugi punkt sieci w Łodzi i dziewiąty w kraju.
Arianos Kebab to sieć restauracji specjalizująca się w daniach kuchni Bliskiego Wschodu. Punkt w Manufakturze usytuowany jest w przeszklonym kiosku na rynku od strony ul. Zachodniej. Lokal w Manufakturze jest już drugim w Łodzi i dziewiątym w kraju.
- Kiedy mówię Łódź, myślę Manufaktura, więc wybór nowego miejsca był dla nas oczywisty. Chcemy być blisko naszych klientów, w najbardziej popularnych miejscach. Mieszkam w Łodzi od 13 lat i bardzo dobrze wiem, że Manufaktura przyciąga mnóstwo ludzi, którzy przychodzą tu nie tylko na zakupy, ale także po to, by dobrze zjeść – mówi Zenar Azis, właściciel restauracji.
W ofercie restauracji znajdują się nie tylko aromatyczne dania mięsne z baraniny, cielęciny czy drobiu, ale także propozycje wege – falafele, czyli chrupiące kotleciki z ciecierzycy, zaspokoją głód każdego amatora kuchni roślinnej. Lokal czynny jest od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-22.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.