×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
„Arte Culinaria Italiana” już w marcu. W konkursie kuchni włoskiej udział weźmie 12 ekip
Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana” juz 11 marca br. Fot. Arte Culinaria Italiana/Facebook

„Arte Culinaria Italiana” już w marcu. W konkursie kuchni włoskiej udział weźmie 12 ekip

Autor: Katarzyna Gubała Data: 22 lutego 2023 11:50

XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana” odbędzie się 11 marca w Green Mountain Hotel w Karpaczu. Jury selekcyjne wyłoniło 12 ekip. Kto będzie walczył o laury konkursu? Kto zasiądzie w jury?

Do konkursu kuchni włoskiej stanie 12 drużyn

W 16. edycji „Arte Culinaria Italiana” zmierzą się:

  • Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel - Niemcza
    Dmytro Ostapyshen, Bartłomiej Błaszczyk
  • Restauracja Dziurka od klucza - Warszawa
    Wojciech Kapusta, Yurii Haliak
  • Hotel Restauracja Adria - Ruda Śląska
    Grzegorz Spyra, Łukasz Smela
  • Restauracja Dwór Liczyrzepy – Karpacz
    Marcin Kosmala, Bartosz Rybiałek
  • Restauracja Lemon - Gródek nad Dunajcem
    Dominik Jeleński, Wojciech Bąba
  • Restauracja Loft – Gostyń
    Artur Mendyka, Weronika Dulas
  • Restauracja Mamma Mia – Karpacz
    Paweł Kucharski, Kamil Kowal
  • Mixtrura by Roman Serdiuk - Poznań
    Roman Serdiuk, Ihor Skibin
  • Restauracja Miodowa - Dzierżoniów
    Maksym Trushkin, Emil Buszyński
  • Fabryka Wełny Hotel &SPA – Pabianice
    Michał Bielecki, Piotr Szaliński
  • Basico-Restauracja Scena Cegielnia - Radzymin
    Jakub Zięba, Marcin Oleksiak
  • Restauracja Zmyślona Centrum Trzy Jeziora- Wieleń Zaobrzański
    Konrad Kistela, Mukesh Singh

Jurorzy „Arte Culinaria Italiana”

W gronie jurorów profesjonalnych degustacyjnych zasiądą : Krzysztof Szulborski -przewodniczący jury, Kurt Scheller, Robert Sowa, Andrzej Polan, Teofilos Vafidis, Marcin Budynek , Janusz Profus, Piotr Soboń, Piotr Sabala, Rafał Zaręba i Krzysztof Gawlik. W jury profesjonalnym technicznym: Cezary Powała, Jakub Steuermark, Mariusz Nowicki i Andrzej Ławniczak. Koordynatorami konkursu są szefowie kuchni: Kamil Prusicki, Marcin Piotrowicz, Sebastian Ołubek i Robert Kopacz.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Organizatorzy zapraszają sympatyków konkursu w dniu 11 marca w godzinach 10.00-15.00 do odwiedzenia Green Mountain Hotel ***** w Karpaczu i zobaczenia na żywo jak rywalizują uczestnicy konkursu. 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz