XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana” odbędzie się 11 marca w Green Mountain Hotel w Karpaczu. Jury selekcyjne wyłoniło 12 ekip. Kto będzie walczył o laury konkursu? Kto zasiądzie w jury?
W 16. edycji „Arte Culinaria Italiana” zmierzą się:
W gronie jurorów profesjonalnych degustacyjnych zasiądą : Krzysztof Szulborski -przewodniczący jury, Kurt Scheller, Robert Sowa, Andrzej Polan, Teofilos Vafidis, Marcin Budynek , Janusz Profus, Piotr Soboń, Piotr Sabala, Rafał Zaręba i Krzysztof Gawlik. W jury profesjonalnym technicznym: Cezary Powała, Jakub Steuermark, Mariusz Nowicki i Andrzej Ławniczak. Koordynatorami konkursu są szefowie kuchni: Kamil Prusicki, Marcin Piotrowicz, Sebastian Ołubek i Robert Kopacz.
Organizatorzy zapraszają sympatyków konkursu w dniu 11 marca w godzinach 10.00-15.00 do odwiedzenia Green Mountain Hotel ***** w Karpaczu i zobaczenia na żywo jak rywalizują uczestnicy konkursu.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.