Stołeczna restauracja Butchery&Wine podobnie jak wiele innych lokali i szefów kuchni zaangażowała się w tegoroczny finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W ramach aukcji WOŚP Butchery&Wine zaprasza na wyjątkowego grilla.
Butchery&Wine specjalizuje się w mięsie i stekach, w związku z tym restauracja w ramach aukcji WOŚP zaprasza na mięsną ucztę.
- Na licytacje dla WOŚP wystawiliśmy - Grill u Ciebie z 5 kg polskiego antrykotu. Z przyjemnością zorganizujemy w Państwa ogrodzie lub na balkonie grilla z 5 kg polskim antrykotem. Dodatkowo Kamil Wojtasiak - Mistrz Polski Sommelierów, zdobywca Prix du Sommelier, reprezentant Polski na Mistrzostwach Europy i Afryki z przyjemnością opowie i wyserwuje Wasze wina - czytamy na profilu restauracji w mediach społecznościowych.
Do końca licytacji pozostało 5 dni. Aktualna cena wynosi 6100 zł.
Czytaj również: Butchery&Wine: namawiam wegetarian do propagowania dobrego mięsa
Oprócz Butchery&Wine mnóstwo innych lokali gastronomicznych oraz topowych szefów kuchni angażuje się w kolejny finał WOŚP.
Karol Okrasa jest bohaterem dwóch aukcji. W jednej można wylicytować kolację w Platter by Karol Okrasa. W drugiej dzień na planie zdjęciowym Kuchni Lidla - zwycięzca zobaczy kulisy powstawania odcinka z Karolem Okrasą w studio pod Poznaniem.
Z kolei Andrzej Polan zaoferował na rzecz WOŚP dwudniowe warsztaty kulinarne.
Zobacz również: 100 burgerów, rok jedzenia, kolacja jak z Sienkiewicza - najsmaczniejsze aukcje WOŚP
Zobacz również: Czego brakuje na rynku gastronomicznym w Polsce?
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.