×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Bogatsza oferta gastronomiczna w CH Forum
fot. materiały prasowe

Bogatsza oferta gastronomiczna w CH Forum

Autor: www.dlahandlu.pl Opublikowano: 19 grudnia 2018 09:43

Döner Berlin Kebab, Makarun oraz Thai Express: te trzy koncepty gastronomiczne zadebiutują w Gliwicach w CH FORUM.

Najemcy przejęli już swoje powierzchnie handlowe i wkrótce rozpoczną prace adaptacyjne. 

Spośród wymienionych najemców najszybciej pierwszych klientów obsłuży Makarun. Otwarcie lokalu tej marki w CH FORUM planowane jest na luty 2019 r. Spaghetteria Makarun to przykład biznesu, który założyciele rozwinęli od mobilnego food trucka. Firma działa m.in. w systemie franczyzowym i od 6 lat konsekwentnie powiększa sieć swoich punktów. Dziś to już 25 restauracji, z których jedna działa na terenie Niemiec (Hamburg). 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Również w oparciu o system franczyzowy działa Berlin Döner Kebap, którego otwarcie najnowszego punktu w CH FORUM planowane jest na pierwszy kwartał 2019 r. Obecnie sieć tworzy 46 restauracji, w których serwowane są głównie szybkie dania kuchni tureckiej, w tym wiele wariantów popularnych kebabów. Lokal zajmie 73 m kw.

Trzeci z nowych operatorów gastronomicznych w CH FORUM – Thai Express – zajmie lokal o pow. 67 mkw., a jego otwarcie planowane jest na kwiecień 2019 r. Thai Express to sieć restauracji specjalizujących się w potrawach kuchni orientalnej, a w szczególności tajskie

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

komentarze

  • Gość

    Hej, a czy używał ktoś słomek z ryżu firmy Natural Pack?