×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Burger z buraka i roller z cieciorki i kaszy jaglanej. Lotos testuje ofertę wege
fot. materiały prasowe

Burger z buraka i roller z cieciorki i kaszy jaglanej. Lotos testuje ofertę wege

Autor: horecatrends.pl Data: 08 maja 2019 09:45 | Aktualizacja: 08 maja 2019 10:01

Dziewiętnaście nowych pozycji w menu, m.in. bagietka Kurczak Teriyaki, sałatka Caprese, Klasycznie Wypasiony burger oraz szeroka oferta wege. Na zmodernizowanej stacji Lotos w Redzie uruchomiono sprzedaż kanapek i przekąsek przygotowywanych na miejscu. Jest to pierwsza stacja LOTOS w Polsce, która prowadzi sprzedaż w nowym koncepcie.

Jak podaje sieć stacji paliw, "Stacja Smaku" ma być odpowiedzią na potrzeby wymagającego klienta oraz aktualne trendy, także w aspekcie rozwoju oferty Cafe Punkt i budowania atrakcyjności oferty stacji LOTOS na konkurencyjnym rynku.

– Wyszkoleni pracownicy zaproponują i przygotują na oczach klienta – w ciągu 3-4 minut od zamówienia – wybraną kanapkę lub przekąskę zgodnie z preferencjami klienta. Pomogą też w wyborze pysznej kawy lub świeżo wyciskanego soku. Kluczowymi wartościami nowej oferty jest nie tylko czas oczekiwania na zamówienia, jakość produktów czy wygoda konsumpcji, ale przede wszystkim szerokość asortymentu oraz atrakcyjność cenowa nowej oferty – podkreśla Paulina Kobiela, menadżer ds. zarządzania kategorią w spółce Lotos Paliwa.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Pomyślano też o propozycjach wege: burger, wrap, hot dog, sałatka oraz panini w różnych kompozycjach smakowych. Specjalnie dla tej grupy klientów przygotowano też burgera z buraka oraz rollera z cieciorki i kaszy jaglanej.

Jako pierwszą lokalizację dla nowego konceptu wybrano stację Lotos w Redzie przy ul. Wejherowskiej 3. Stacja przeszła w pierwszym kwartale tego roku gruntowną modernizację, uwzględniającą elementy budynku stacji – nowe otoki, pylon, wizualizację oraz zmianę wystroju wnętrza. Zaproponowano też nową aranżację Cafe Punkt.

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz