Partnerzy portalu
Burneika Burger. Hardkorowy Koksu wszedł w gastronomię Robert Burneika, znany jako Hardkorowy Koksu, otworzył burgerownię w Warszawie. / fot. facebookowy profil Burneika Burger

Burneika Burger. Hardkorowy Koksu wszedł w gastronomię

Autor: portalspozywczy.pl Data: 19 maja 2022 08:49

Robert Burneika czyli Hardkorowy Koksu, otworzył burgerownię w Warszawie. Obok swojej siłowni.

Burneika Burger, czyli "Burgery bez lipy", został otwarty w połowie maja 2022 r.  Lokal mieści się przy ul. Kopijników 42 na warszawskiej Białołęce. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Burneika Burger - co znajdziemy w menu 

Niestety, w menu nie znajdziemy słynnych "stejków", którymi lubi zajadać się kulturysta. Mamy za to cztery rodzaje burgerów pod nazwami nawiązującymi do kultowych tekstów Burneiki: "Hardkorowy burger", "Nie ma lipy" czy "Jest pompa". Największy z nich "Hardkorowy" zawiera aż trzy kotlety wołowe (pół kilo mięsa) i kosztuje 49 zł.

Co ciekawe, w ofercie znalazł się także wegański burger. "Kanapeczka" z zamiennikiem mięsa od Beyond Meat kosztuje 35 zł.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz