Partnerzy portalu
Ed Red chce podbić świat produkcją konserw rzemieślniczych kadr z filmu Ed Red

Ed Red chce podbić świat produkcją konserw rzemieślniczych

Autor: horecatrends.pl Data: 28 czerwca 2020 18:08

– Naszym celem jest produkcja 100 tys. puszek miesięcznie za rok, a w ciągu kolejnych 2-3 lat chcielibyśmy produkować ich co miesiąc pół miliona – mówi Grzegorz Kłos, prezes Ed Red.

– Kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że nasza dotychczasowa strategia rozwoju z uwagi na COVID 19 legła w gruzach, zacząłem myśleć, jak wykorzystać nasze doświadczenie, know-how i markę, aby odnaleźć się w nowej rzeczywistości – mówi Grzegorz Kłos, prezes spółki Ed Red. Stąd narodził się pomysł rozpoczęcia produkcji rzemieślniczych konserw.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Na początek konserwy będą sprzedawane w sklepie internetowym i dostarczane do klientów na terenie całego kraju. 

– Naszym celem jest produkcja 100 tys. puszek miesięcznie za rok, a w ciągu kolejnych 2-3 lat chcielibyśmy produkować ich co miesiąc pół miliona – zakłada prezes Ed Red.

– Naszą ambicją jest stanie się marką globalną. Bez kompleksów zamierzamy naszymi puszkami podbić świat – dodaje.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

komentarze

  • Gość

    Świetny pomysł! jest międzynarodowy popyt na tego typu produktu. Gratuluję i życzę globalnego sukcesu!