Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food oraz Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda wezmą udział w FRSiH 2021 w panelu: "HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy."
W poniedziałek 8 listopada w Hotelu Grand Sheraton w Warszawie rusza Forum Rynku Spożywczego i Handlu - dwudniowa konferencja z udziałem topowych menadżerów i ekspertów.
Forum Rynku Spożywczego i Handlu to doroczna okazja do spotkania i dyskusji w jednym miejscu przedstawicieli rządu, organizacji branżowych, największych firm sektora spożywczego i HoReCa, producentów, przetwórców, dystrybutorów i handlowców, a także osób mających realny wpływ na zmiany w sektorze spożywczym i handlowym.
Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food oraz Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda wezmą udział w FRSiH 2021 w panelu "HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy".
Sesja odbędzie się 9 listopada w godzinach 11.30-13.00. Ewa Rzeszowska i Beniamin Bielecki opowiedzą o zrównoważonych praktykach dla gastronomii oraz projekcie "Kierunek Restauracja Przyszłości".
WIĘCEJ NA FRSIH.PL
Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 - to 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów.
Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food jest odpowiedzialna za komunikację i międzynarodowe, a także lokalne, aktywności i eventy. Od lat związana z branżą foodową. Była managerka Targu Śniadaniowego oraz Food Lab Studio, organizatorka wielu wydarzeń, w tym m.in. dwóch edycji Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego. Działania na rzecz odpowiedzialnej przyszłości jedzenia, zwiększenia świadomości konsumentów i większego zrównoważenia sektora spożywczego od samego początku jej kulinarnej przygody, którą rozpoczęła w warszawskim ruchu Slow Food Youth.
Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości - współzałożyciel restauracji i baru Bibenda. Odpowiada za jego działanie w 100% już od prawie 8 lat. Doświadczenia zbierał w Warszawskich restauracjach oraz na międzynarodowych wydarzeniach. Wcześniej prowadził firmę “Ma noże i może”, oferującą cateringi, pop-up eventy oraz kolacje. Jego doświadczenia w branży gastronomicznej (i nie tylko) nauczyły go solidności, dbałości o szczegóły i ciężkiej pracy.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.