Partnerzy portalu
Fine dining Epoka na Nocnym Markecie. Ile to kosztuje? Marcin Przybysz, szef kuchni Restauracji Epoka w Warszawie. Fot. Materiały prasowe

Fine dining Epoka na Nocnym Markecie. Ile to kosztuje?

Autor: KG/horecatrends Data: 02 lipca 2022 09:35

Do 3 lipca szef kuchni restauracji Epoka Marcin Przybysz będzie serwował na Nocnym Markecie fine dinigowe menu. Street diningiem Przybysz chce odczarować fine dining, który ''w Polsce kojarzy się z czymś sztywnym, a wcale tak nie jest''.

W menu pop-upu restauracji Epoka i szefa kuchni Marcina Przybysza na Nocnym Markecie znalazły się m.in.:

- królik z pistacjami 34 zł;
- trufle po włoski 39 zł;
- befsztyk tatarski 37 zł;
- ostrygi smażone 17 zł;
- szparagi po holenderski 50 zł;
- homar po amerykańsku 65 zł.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Street dining Epoka X Nocny Market trwa do niedzieli 3 czerwca, ale jak poinformował szef Marcin Przybysz: kto nie zdąży przyjść do niedzieli, będzie mógł zjeść dania z tego menu na ogródku restauracji Epoka do końca września. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz