17 listopada startuje Fine Dining Week. Goście festiwalu będą mieli okazję spróbować pięciodaniowe menu spoza karty. Festiwal potrwa do 5 grudnia.
Szefowie Kuchni z wiodących restauracji w kraju zaserwują gościom autorskie pięciodaniowe menu spoza karty w specjalnej festiwalowej cenie 139 zł (z Visa 30 zł rabatu). Do każdego menu goście otrzymają festiwalowy koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic Water.
Organizatorzy wraz z Szefami Kuchni z ponad siedemdziesięciu najwybitniejszych restauracji przewidują ogromne zainteresowanie Festiwalem. Szacuje się, że w wydarzeniu weźmie udział nawet 15 tysięcy Gości. Dlatego warto już dziś dokonać wcześniejszej rezerwacji, aby zapewnić sobie dostęp do najlepszych stolików i najbardziej pożądanych restauracji w festiwalowych miastach.
Wszystkie propozycje festiwalowych restauracji oraz oferowane przez nie menu znajdują się na stronie www.FineDiningWeek.pl.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.