Food Town w Fabryce Norblina poszerza swoją ofertę kulinarną o śniadania. Codziennie od godzinny 9:00 cztery koncepty: Kanapki za Drzewem, Dobre Miejsce, Picknik i Crépres proponują śniadaniowe menu inspirowane kuchniami świata.
Warszawa słynie z tego, że jej mieszkańcy kochają jeść śniadania na mieście. Aromatyczna kawa, naleśniki, jajecznica, tosty, bajgle i inne - to jest to, co sprawia, że warszawiacy, szczególnie w weekendy, z od samego rana odwiedzają swoje ulubione lokale. Idąc tym tropem Food Town w Fabryce Norblina postanowił wprowadzić do swojej oferty śniadania. Codziennie od godziny 9:00, w Food Town, możecie cieszyć się szerokim wyborem śniadań.
Food Town jest największym foodhallem w Polsce, łączącym koncepty gastronomiczne z całego świata. To miejsce kojarzone jest z lunchową i wieczorną porą, jednak prawda jest taka, że dzieje się u tam cały czas, codziennie, od rana do wieczorową, przez 7 dni w tygodniu! Chodźcie, usiądźcie przy jednym stole i bawcie się smakami z całego świata - zachęcają twórcy Food Town.
Śniadania w Food Town w Norblinie oferują obecnie 4 koncepty. Kanapki za Drzewem zapraszają m.in. na kanapki: z makrelą, pasztetem wegańskim, rostbefem. Kawę, ciepłe wypieki czy bowle znajdziemy w menu lokalu Dobre Miejsce. Bajgle, zestawy śniadaniowe czy flambé w Picknik, a 16 rodzajów naleśników możecie spróbować w Crépres. Dodatkowo główny bar - Old Shaker zaserwuje poranną kawę, soki świeżo wyciskane oraz Prosecco do śniadania.
Śniadania w Food Town w Fabryce Norblina są dostępne codziennie od 9:00.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.