Partnerzy portalu
Gotowanie w stylu zero waste w wiosennej edycji Restaurant Week Gotowanie w stylu zero waste w wiosennej edycji Restaurant Week; fot. mat. pras.

Gotowanie w stylu zero waste w wiosennej edycji Restaurant Week

Autor: oprac.AW Data: 16 marca 2022 13:47

Blisko 400 restauracji z 14 regionów (w tym nowość – Radom) weźmie udział w wiosennej edycji Restaurant Week.

Wierny filozofii zero waste i #SzanujJedzenie pozostaje Festiwal Restaurant Week, który zaplanowano w terminie 23.03–10.04. Na Gości czeka popisowe 3-daniowe menu #SpozaKarty oraz prezenty od Partnerów Festiwalu. To wszystko dostępne jest w festiwalowej cenie 59 zł (15 pln rabat z Visa).

W Festiwalu weźmie udział blisko 400 najlepszych restauracji z 14 największych aglomeracji w całej Polsce, w tym niemal 90 z Warszawy. Grono festiwalowych regionów w tej edycji poszerzyło się o dwa dodatkowe miasta. Po raz pierwszy Goście zarezerwują stoliki w Radomiu i Częstochowie! Wśród stołecznych festiwalowych restauracji znajdziemy: BykBar, Basil&Lime, Browar Warszawski czy Antresolę. Podczas wiosennej edycji nie zabraknie debiutantów, zarówno jeśli chodzi o restauracje, jak i nowe składniki w festiwalowych menu. Miejsca w wybranej restauracji można już rezerwować na stronie Festiwalu restaurantweek.pl lub w aplikacji app.rclb.pl.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz