Partnerzy portalu
Hi Piotrkowska z nowym konceptem gastronomicznym fot. materiały prasowe

Hi Piotrkowska z nowym konceptem gastronomicznym

Pracownicy Hi Piotrkowska - najwyższego biurowca w mieście, oprócz widoków, otrzymają menu z różnych stron świata. Namieszane Grill & Bar to nowa marka restauracyjna stworzona specjalnie dla tego kompleksu. Lokal o powierzchni 150 mkw. zadebiutuje na łódzkim rynku z ofertą lunchową.

Autor: propertydesign.pl Data: 22 maja 2019 11:38

Hi Piotrkowska, to nie tylko nowoczesna przestrzeń biurowa, ale także różnorodna oferta handlowo – usługowa. Deweloper projektu zadbał o to, aby pracownicy biurowca Hi połączyli przyjemne z pożytecznym i chętnie korzystali z jego udogodnień.

– Nowa marka restauracyjna jest odpowiedzią na dynamicznie rozwijający się łódzki rynek gastronomiczny i różne preferencje pracowników. To oni kształtują trendy i decydują o tym, co w miejscu pracy jest postrzegane jako atrakcyjne. Namieszane Grill & Bar będzie największym lokalem gastronomicznym na parterze wieży biurowej kompleksu Hi, bezpośrednio połączonym z lobby budynku. Dodatkowe wejście do lokalu od Alei Mickiewicza ma potencjał, aby zachęcić korzystających z centrum przesiadkowego do odwiedzenia restauracji po pracy – tłumaczy Anita Petrus, Senior Leasing Manager w Master Management Group. 

– Koncept nowej marki restauracyjnej stworzyliśmy w oparciu o nasze doświadczenie i chęć rozwoju w nowych lokalizacjach. Wybraliśmy Łódź, bo to miasto z ogromnym potencjałem gastronomicznym, a kompleks Hi da nam możliwość zaistnienia na kulinarnej mapie centrum miasta. Obecnie prowadzimy trzy restauracje z kuchnią włoską (LA Trattoria) i gruzińską (Batumi Grill & Bar) w centrach handlowych w Płocku, a za chwilę powiększymy się o trzy kolejne m.in. w Gdańsku i w Gdyni. Dostrzegliśmy szansę na rozwój w obiektach wielofunkcyjnych i chcemy stworzyć nowatorską przestrzeń kulinarną dla pracowników biur. Nie zamykamy się na jeden rodzaj kuchni, bo wiemy, że ludzie lubią różnorodność. Chociaż dominującą w stałej karcie będzie kuchnia polska, to każdego dnia w lunchowym menu znajdą się dania inspirowane smakami z różnych stron świata. Namieszamy w kuchni i na rynku lokalnym – opowiada Konrad Iwański, General Manager w LA Trattoria oraz Batumi Grill & Bar.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.