W niedzielę 4 września w Restauracji Marconi w Hotelu Bristol w Warszawie będzie miał miejsce Meksykański Brunch z Danielem Ovadia, jednym z najbardziej znanych szefów kuchni w Ameryce Łacińskiej.
''Wielokrotnie nagradzany Daniel Ovadia od ponad 20 lat współtworzy najciekawsze kulinarne adresy w Mieście Meksyk, a jego restauracja Paxia przez ponad dekadę znajdowała się na liście najlepszych restauracji w kraju'' - informuje Hotel Bristol w Warszawie.
Szef Daniel Ovadia zabierze gości w podróż po kulinarnych tradycjach Meksyku, swój kunszt kulinarny zaprezentuje na live cooking station. Autorskie menu przygotowane specjalnie na tę okazję oparte będzie na klasyce kuchni meksykańskiej ze szczyptą awangardy.
Następnie menu, którego premiera odbędzie się 4 września, dostępne będzie w Restauracji Marconi do końca miesiąca.
Meksykański brunch odbędzie się w niedzielę 4 września w godz. 13-17.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.