×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Jaka przyszłość czeka gastronomię? Wyzwania HoReCa i restauracje przyszłości
HoReCa TrendsTalks to rozmowy o gastronomii, na które zapraszamy w ramach Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Jaka przyszłość czeka gastronomię? Wyzwania HoReCa i restauracje przyszłości

Autor: AW Data: 13 września 2022 06:29 | Aktualizacja: 05 października 2022 05:50

Jak będzie wyglądała bliska i dalsza przyszłość gastronomii? O wyzwaniach rynku HoReCa oraz restauracjach przyszłości porozmawiamy już 8 listopada podczas kolejnych HoReCa TrendsTalks.

Serdecznie zapraszamy na sesję "HoReCa TrendsTalks", która odbędzie się 8 listopada 2022 w godzinach13:30-15:00 w hotelu Sheraton w Warszawie.

Zobacz, jak było w ubiegłym roku:

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

HorecaTrendsTalks - największe wyzwania sektora gastro (relacja) 

Hyde Park HorecaTrends, czyli o gastronomii bez lukru!

Tematyka HoReCa TrendsTalks

Tegoroczne HoReCa TrendsTalks zostaną podzielone na dwie części: Wyzwania rynku HoReCa. Poradnik restauratora oraz HoReCa przyszłości.

Wyzwania rynku HoReCa. Poradnik restauratora

  • Wyzwania rynku HoReCa: rynek pracy, drożyzna, inflacja, ceny surowców
  • Poradnik restauratora: Gastronomia to "penny" biznes
  • Marketing w HoReCa: jak to robić skuteczni

HoReCa przyszłości

  • Restauracje przyszłości – metaversum, delivery, automatyzacja
  • Nowe technologie w restauracji przyszłości – aplikacje i roboty zamiast kelnerów

Udział w debacie już potwierdzili:

Maciej Żakowski, współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, właściciel planoía, RestaurantClub.pl, ORZO   

Sylwester Cacek, prezes zarządu, Sfinks Polska SA

Jakub Emanuel Malec, Food Waste Manager, Żabka Group

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

Zapraszamy do rejestracji na udział w tegorocznej edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu, która odbędzie się 7-8 listopada w Hotelu Grand Sheraton Warsaw. Prowadzimy osobną rejestrację na udział stacjonarny oraz udział online.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to doroczna okazja do spotkania i dyskusji w jednym miejscu przedstawicieli największych firm sektora spożywczego i HoReCa: producentów, przetwórców, dystrybutorów i handlowców, a także osób z rządu i organizacji branżowych mających realny wpływ na zmiany w sektorze spożywczym i handlowym.

ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI

Spotkania każdego roku przynoszą uczestnikom i słuchaczom konstruktywne wnioski, diagnozy dotyczące kształtu i perspektyw rozwoju jednej z największych gałęzi gospodarki w naszym kraju – branży spożywczej oraz handlowej i HoReCa.

ZOBACZ AGENDĘ FRSIH 2022

Głównymi nurtami tematycznymi tegorocznego Forum są:

THINK AGILE scenariusze i wyzwania dla branży w trakcie zawirowań geopolitycznych i finansowych, nowe modele biznesowe, eksport w czasach przełomu
THINK GREEN zielone zasady w produkcji, żywność roślinna, dekarbonizacja, neutralność klimatyczna wobec transformacji
THINK TECH innowacje i start-upy, foodtech, retailtech, e-commerce, zakupy jutra, nowe technologie dla konsumentów
THINK BETTER odpowiedzialność społeczna, ESG w branży spożywczej, budowanie lepszej marki
THINK HUMAN dobrostan, odpowiedzialność za środowisko i pracowników, cyrkularne wybory, transparentność, komfort zakupów, lokalność

Dlaczego warto zarejestrować się na Forum Rynku Spożywczego i Handlu?

● Networking. W jednym miejscu spotkają się: najważniejsi w kraju przedstawiciele i liderzy branży, inwestorzy, eksperci oraz przedstawiciele władz samorządowych. Od Ciebie zależy, jak wykorzystasz nowe kontakty.

● Najgorętsze tematy w branży: nowy handlowy ład | żywność i opakowania bez śladu | fabryka 4.0 | zarządzanie FMCG | ESG w branży spożywczej i handlu | foodtech, retailtech i e-commerce | trendy dla sektora HoReCa.

● Forum to 2 intensywne dni wypełnione dyskusjami o aktualnych wyzwaniach branży, najnowszych trendach w sprzedaży, szansa dzielenia się wiedzą oraz rozwiązaniami wdrożonymi w polskich realiach.

● Wiedza i inspiracje. Szansa na uzyskanie konstruktywnych wniosków, diagnoz dotyczących kształtu i perspektyw rozwoju jednej z największych gałęzi gospodarki w naszym kraju – branży spożywczej, handlowej i HoReCa.

Dlaczego warto dołączyć do Forum Rynku Spożywczego i Handlu?
● W jednym miejscu spotkają się: najważniejsi w kraju przedstawiciele i liderzy branży, inwestorzy, eksperci oraz przedstawiciele władz samorządowych.

● Udział w wieczornej gali wręczenia Nagród Food&Retail Award oraz certyfikatów Dobry Produkt przyznanych w drodze plebiscytu.

● Forum to 2 intensywne dni wypełnione dyskusjami o aktualnych wyzwaniach branży, najnowszych trendach w sprzedaży, szansa dzielenia się wiedzą oraz rozwiązaniami wdrożonymi w polskich realiach.

● Szansa na uzyskanie konstruktywnych wniosków, diagnoz dotyczących kształtu i perspektyw rozwoju jednej z największych gałęzi gospodarki w naszym kraju – branży spożywczej, handlowej i HoReCa.

Organizatorem 15. edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022 jest Grupa PTWP wraz z redakcjami PostalSpozywczy.pl DlaHandlu.pl HoReCaTrends.pl

Zapraszamy do wymiany inspirujących doświadczeń w trakcie dyskusji i spotkań na Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

REJESTRACJA NA FORUM RYNKU SPOŻYWCZEGO I HANDLU

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz