Pizza & Kebab ‘’U Pancia’’ w Łodzi prowadzony przez 24-letniego Damiana przemienił się w ''Doprawionego Pancia''. Co zdziałała Magda Gessler w 13. odcinku ‘’Kuchennych Rewolucji’’?
Magda Gessler, która przybyła do Pizza & Kebab ‘’U Pancia’’ w łódzkiej dzielnicy Retkinia krytykowała jakość i smak dań, odgłosy dochodzące z kuchni. Zauważyła, że właściciel lokalu nie promuje też lokalu w mediach społecznościowych.
Na drodze ''Kuchennych Rewolucji'' Magda Gessler zmieniła nazwę lokalu na ''Doprawiony Pancio''. Do menu baru z kebabem zaproponowała: sałatę z dojrzałych pomidorów, orzechów włoskich, granatów i arbuza, pizzę turecką z baraniną i warzywami oraz kebaba z kurczaka.
Odcinek ‘’Kuchennych Rewolucji’’ z łódzkiego Pizza&Kebab ‘’U Pancia’’ zostanie pokazany na antenie TVN w czwartek 25 maja o godz. 21.30. Będzie to 13 odcinek 26 sezonu programu Magdy Gessler.
W 26. sezonie ''Kuchennych Rewolucji'' odwiedziła już lokale we Wrocławiu, Bytomiu, Trzcielu i Komornikach.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.