Restauracja Magdy Gessler "U Fukiera" ogłosiła w mediach społecznościowych, że przyjmuje zapisy na sylwestrową kolację z menu degustacyjnym. Znamy ceny.
Sylwestrowa oferta "U Fukiera" Magdy Gessler została stworzona w dwóch wariantach - mięsnej oraz wegańskiej. Na facebookowym profilu lokalu zaprezentowano menu degustacyjne w obu wariantach. Jak widzimy, obie oferty składają się z samych wykwintnych dań.
W sylwestrowy wieczór miłośnicy mięsa zjedzą u najpopularniejszej polskiej restauratorki m.in. foie gras, carpaccio z jelenia czy grasicę cielęcą. Cena to 475 zł za jedną osobę.
Tańsze jest menu degustacyjne wegańskie. Kosztuje 325 zł za osobę. Wśród potraw znalazły się m.in. carpaccio z buraka, bakłażan z truflami czy pieczona papryka.
„U Fukiera” jest najstarszą restauracją w Warszawie z tradycją sięgającą początku XVI wieku. Zob. Jak powstało ‘’U Fukiera’’?
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.