Krowarzywa otwiera już drugą restaurację w Łodzi. Kolejne punkty sieci pojawią się już wkrótce w Warszawie, Szczecinie i Gdańsku.
Restauracja wystartuje 27 lutego 2021 o godzinie 16:00. Będzie to już osiemnasty punkt Krowarzywa w Polsce, a równocześnie drugi lokal otwierany przez Macieja Dubaniowskiego. Restauracja mieści się przy ul. Broniewskiego 2.
Kolejne lokale pojawią się już wkrótce w Warszawie, Szczecinie i Gdańsku.
W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie Burgery, Wrapy, rozszerzoną ofertę kebabów, a także zdrowe sałatki, autorskie smufi, świeżo wyciskane soki, domową lemoniadę oraz firmowe napoje butelkowe.
Jak informuje sieć, w dalszym ciągu poszukiwani są franczyzobiorcy i multifranczyzobiorcy w: Warszawie, Katowicach, Lublinie, Trójmieście, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.