Lockdown w gastronomii ważnym tematem w "Kuchennych rewolucjach"



wirtualnemedia.pl - 03 września 2020 11:57


3 września TVN rozpocznie emisję kolejnego sezonu programu „Kuchenne rewolucje”. - Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce. Z tym faktem zmierzyliśmy się w jesiennych odcinkach - mówi portalowi Wirtualnemedia.pl Michał Brożonowicz, szef Constantin Entertainment Polska.

Jak podaje portal, emitowany wiosną 21. sezon „Kuchennych rewolucji” został przerwany po kilku odcinkach z powodu pandemii COVID-19. To właśnie pandemia w gastronomii będzie jednym z tematów w najnowszych odcinkach programu.

- Lockdown dał się we znaki wielu restauracjom w Polsce. Z tym faktem zmierzyliśmy się w nowym sezonie „Kuchennych Rewolucji”. Magda Gessler odwiedziła miejsca, których właściciele nie poddali się, przetrwali i wrócili do funkcjonowania w nowych, zmienionych i trudnych warunkach. Reżim sanitarny, odległości między stolikami, ograniczenia w liczbie gości - to dodatkowe wyzwania dla restauratorów - komentuje portalowi Wirtualnemedia.pl Michał Brożonowicz, szef Constantin Entertainment Polska. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Czytaj więcej na: Wirtualnemedia.pl