Sieć burgerowni Pasibus pod hasłem ‘’Zimowe kalorie’’ wprowadziła limitowaną ofertę swoich dań połączonych z klasycznym potrawą Macaroni and Cheese (Mac&Cheese).
Macaroni and Cheese to danie popularne w Stanach Zjednoczonych i innych krajach anglosaskich. Makaron typu kolanka łączy się w nim z serowym sosem z cheddara lub gruyère. Sos serowy powstaje na bazie sera, masła, mleka i mąki pszennej.
W zimowej ofercie Pasibus dodaje Mac&Cheese do burgera, włapa oraz serwuje go w kubku.
Dania z limitowanej oferty Mac&Cheese to:
Dania z Mac&Chees będzie można zamawiać do 7 marca w każdym lokalu oraz w ramach Pasi Dostaw.
Goście Pasibusa mogą w wielu lokalach składać zamówienia za pomocą kiosków sprzedażowych. Jak podaje horecatrends.pl Maciek Moc, dyrektora marketingu sieci, kioski są częścią długofalowej strategii digitalowej Pasibusa.
- Projekt jest nieustannie rozwijany, to dopiero początek, natomiast na dziś dzień posiadamy 65 aktywnych kiosków w 25 restauracjach w całej Polsce - poinformował w czwartek (12 stycznia) Maciek Moc.
Czytaj też Robot Mateusz z Pasibusa dostarcza burgery w Katowicach
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.