×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Magda Gessler gotowa na Wielkanoc. Ile kosztują świąteczne potrawy od restauratorki?
Magda Gessler: Ceny wielkanocnej oferty restauratorki mogą przyprawić o zawrót głowy/fot. Facebook

Magda Gessler gotowa na Wielkanoc. Ile kosztują świąteczne potrawy od restauratorki?

Autor: MB Data: 17 marca 2023 16:31 | Aktualizacja: 20 marca 2023 10:05

Magda Gessler jest już gotowa na Wielkanoc. Ile trzeba zapłacić w delikatesach "U Fukiera" za jajka faszerowane i inne świąteczne potrawy?

Wielkanoc grozy?

Do Wielkanocy zostały tylko trzy tygodnie. Polacy zaczynają przygotowania do świąt. A tym, którzy nie przepadają za gotowaniem, z pomocą śpieszą dania gotowe i lokale, które już prezentują swoje świąteczne oferty. Jak kształtują się ceny u Magdy Gessler?

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Ceny u Magdy Gessler

Szalejąca inflacja i drożyzna to chyba najpopularniejsze słowa tego roku. Drożeje żywność a także dania w restauracjach. Święta Wielkanocne 2023 też będą droższe.

Np. w delikatesach Magdy Gessler "U Fukiera" można kupić zarówno tradycyjne, polskie dania, jak i bardziej wyrafinowane opcje.

Co znajdziemy w tym ekskluzywnym koszyku i jak kształtują się ceny?

Sałatka jarzynowa tradycyjna z grzybkami marynowanymi słoik 300 g kosztuje 41 zł. 

Za borowiki szlachetne marynowane 350 ml trzeba zapłacić 42 zł. 

Z kolei żur w 900-mililitrowy słoiku to koszt 75 zł. 

Jaja faszerowane polskie, wiejskie z pieczarkami i koprem (5 połówek) kosztują 35 zł.

 

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz