Malka Kafka, założycielka TelAviv Urban Food, weźmie udział w HoReCaTrendsTalks podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Zapraszamy już 9 listopada!
Malka Kafka to startuperka, właścicielka i pomysłodawczyni sieci roślinnych restauracji Tel Aviv Urban Food. Partnerka w firmie Food Quantum, specjalizującej się w tworzeniu marek żywności wegańskiej i budowaniu franczyzowych modeli gastronomicznych (Tel Aviv by Malka, Umamitu Vegan Ramen, Papuvege). Laureatka prestiżowej nagrody „Restaurateur of the year” wg Warsaw Insider. Ekspertka w zakresie planowania strategicznego, analizy trendów i marketingu w gastronomii. Fascynuje się społecznym kontekstem jedzenia. Zwraca uwagę na odpowiedzialność biznesu – jak prowadzić biznes zgodnie z zasadami zrównoważonej gospodarki.
Malka przez wiele lat pracowała w projektach doradczych i szkoleniowych jako trenerka i jako menedżerka. Obecnie zaangażowana w kreowanie startupu związanego z produkcją żywności roślinnej. Jest zaangażowana w działania na rzecz równego dostępu ludzi do zasobów, jakimi są praca, zdrowie, żywność. Była gospodynią programu kulinarnego w Kuchnia + (Canal+). Jest autorką książki God Food. Boska Kuchnia, a także felietonistką, wielokrotnie zapraszaną jako ekspertka kulinarna do programów TV.
Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu Malka Kafka opowie nam, jak działać w kryzysie oraz jak zmienił się biznes restauracyjny w wyniku pandemii.
Zapraszamy do REJESTRACJI! Bądźcie 9 listopada z nimi!
Oprócz Malki Kafki podczas HoReCaTrendsTalks o rynku gastronomicznym opowiedzą także:
· Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego
· Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang
· Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
· Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed
· Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe
· Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa
· Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food
· Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni
· Robert Sowa, restaurator
Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. ZOBACZ AGENDĘ!
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.