Partnerzy portalu
Malka Kafka w HoReCaTrendsTalks na Forum Rynku Spożywczego i Handlu Z Malką Kafką będziecie mogli się potkać na HoReCaTrendsTalks podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Malka Kafka w HoReCaTrendsTalks na Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Malka Kafka, założycielka TelAviv Urban Food, weźmie udział w HoReCaTrendsTalks podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Zapraszamy już 9 listopada!

Autor: horecatrends.pl Data: 29 października 2021 16:37

Malka Kafka na FRSiH

Malka Kafka to startuperka, właścicielka i pomysłodawczyni sieci roślinnych restauracji Tel Aviv Urban Food. Partnerka w firmie Food Quantum, specjalizującej się w tworzeniu marek żywności wegańskiej i budowaniu franczyzowych modeli gastronomicznych (Tel Aviv by Malka, Umamitu Vegan Ramen, Papuvege). Laureatka prestiżowej nagrody „Restaurateur of the year” wg Warsaw Insider. Ekspertka w zakresie planowania strategicznego, analizy trendów i marketingu w gastronomii. Fascynuje się społecznym kontekstem jedzenia. Zwraca uwagę na odpowiedzialność biznesu – jak prowadzić biznes zgodnie z zasadami zrównoważonej gospodarki.

Malka przez wiele lat pracowała w projektach doradczych i szkoleniowych jako trenerka i jako menedżerka. Obecnie zaangażowana w kreowanie startupu związanego z produkcją żywności roślinnej. Jest zaangażowana w działania na rzecz równego dostępu ludzi do zasobów, jakimi są praca, zdrowie, żywność. Była gospodynią programu kulinarnego w Kuchnia + (Canal+). Jest autorką książki God Food. Boska Kuchnia, a także felietonistką, wielokrotnie zapraszaną jako ekspertka kulinarna do programów TV.

HoReCaTrendsTalks: Zwinne gastrobiznesy

Podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu Malka Kafka opowie nam, jak działać w kryzysie oraz jak zmienił się biznes restauracyjny w wyniku pandemii.

Zapraszamy do REJESTRACJI! Bądźcie 9 listopada z nimi!

Oprócz Malki Kafki podczas HoReCaTrendsTalks o rynku gastronomicznym opowiedzą także: 

· Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego

· Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang

· Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego

· Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed

· Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

· Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa

· Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food

· Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni

· Robert Sowa, restaurator

Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2021 odbędzie się w dniach 8-9 listopada, w hotelu Sheraton w Warszawie. To 2 dni paneli, spotkań i dyskusji, 16 inspirujących sesji tematycznych i ponad 100 wyjątkowych prelegentów. ZOBACZ AGENDĘ!

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.