Białostocki restaurator Tomasz Siemieńczuk wprowadza na polski rynek nową sieć franczyzową - Boston Wings & Pizza.
Boston Wings & Pizza składa się z kilku konceptów dostosowanych do lokalizacji: Boston Pizza, Boston Wings, Boston Wings & Pizza, Boston Hot Dog (riksza / wyspa).
Pierwszy lokal powstał w 2019 roku w Białymstoku.
W menu znajdują się panierowane skrzydełka o różnych smakach, pizza i nachos,
Franczyza Boston Wings & Pizza wiąże się z inwestycją w lokal, wyposażenie i zatowarowanie. W zależności od wybranego konceptu, koszty wahają się od kilkunastu do kilkuset tysięcy złotych.
- Prowadzenie restauracji, zwłaszcza na początku, nie jest łatwe. Nasza oferta obejmuje również wsparcie na każdej płaszczyźnie – od wskazania najlepszych produktów, profesjonalne szkolenie po zestaw gotowych przepisów. Jesteśmy do dyspozycji franczyzobiorców 24 godziny na dobę – zachęca właściciel Boston Wings & Pizza.
Nie przegap najważniejszych wiadomości