Partnerzy portalu
Neo(n) Bistro zaprasza na kolację. Przygotuje ją trio chefów Chefowie zaserwują gościom Neo(n) Bistro sezonowe menu / fot. mat. pras.

Neo(n) Bistro zaprasza na kolację. Przygotuje ją trio chefów

Autor: horecatrends.pl Data: 16 września 2021 14:11

Na zakończenie sezonu twórcy Neo(n) Bistro - Nocny Market i Restaurant Club - zapraszają na kolację w blasku neonów którą przygotuje trio chefów: Tomasz Jakubiak, Patryk Dziamski i Marcin Molik.

W najbliższy piątek i sobotę (18 i 19 września) 5-daniową, finediningową kolację na oczach gości po raz pierwszy w tym sezonie przygotuje trio chefów: Tomasz Jakubiak (kulinarny dziennikarz i celebryta, gospodarz programów telewizyjnych “Jakubiak w sezonie”, “Jakubiak lokalnie”, “Jakubiak rodzinnie”), Patryk Dziamski (właściciel i chef Kuchni w Restauracji Aroma w Rokietnicy pod Poznaniem) oraz Marcin Molik (chef Kuchni warszawskiej Restauracji LAS - Lokalna Atrakcja Stolicy). 

Chefowie zaserwują gościom sezonowe menu w wersji mięsnej i wege w stylu polskim, z elementami kuchni nowoczesnej.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Kolację uświetni Marcin Kruk - zwycięzca konkursu barmańskiego World Class Poland 2018. Mistrz Sztuki Barmańskiej przygotuje cocktail pairing dopasowany do fine diningowego menu na bazie Singletona z portfolio Diageo.

Wydarzenie odbędzie się na ostatnim poziomie parkingu należącego do hotelu Novotel przy ul. Parkingowej. 

 Neo(n) Bistro 

Neo(n) Bistro to seria unikalnych, jednorazowych kolacji wiodących polskich chefów organizowanych przez twórców Nocnego Marketu oraz Festiwali Restaurant Week i Fine Dining Week i odbywających się w na co dzień niedostępnych magicznych przestrzeniach Warszawy.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz