×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Niehandlowe niedziele nie zagroziły Galerii Północnej
fot. materiały prasowe

Niehandlowe niedziele nie zagroziły Galerii Północnej

Autor: horecatrends.pl Data: 23 stycznia 2019 15:31

Galeria Północna weszła w nowy rok z rozszerzoną ofertą gastronomiczną. W grudniu do najemców galerii handlowej na Białołęce dołączyła sieć Owocowy Raj z ofertą słodkich gofrów, lodów świderków oraz świeżo wyciskanych soków i koktajli oraz Kołacz na okrągło, serwujący tradycyjne węgierskie przysmaki.

Pod koniec 2018 roku do oferty Galerii Północnej dołączyły dwie nowe marki gastronomiczne.  Od grudnia klienci obiektu mogą delektować się oryginalnymi węgierskimi kołaczami dostępnymi  w ramach dwóch stoisk Kołacze na okrągło oraz pysznymi goframi, koktajlami i sokami, oferowanymi przez Owocowy Raj.

Nowe punkty gastronomiczne to propozycja przede wszystkim dla osób szukających miejsca na szybką przekąskę podczas zakupów. Kołacze na okrągło to stoisko z węgierskimi przysmakami produkowanymi według tradycyjnej receptury. Owocowy Raj to stoisko ze słodkimi przekąskami i zdrowymi napojami. 

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Całkowita powierzchnia Galerii Północnej przeznaczona pod restauracje oraz kawiarnie to prawie 3000 m², większość z nich zlokalizowana jest w strefie food court na drugim piętrze obiektu. Część stoisk i lokali, przede wszystkim punkty oferujące słodkie przekąski takie jak Owocowy Raj czy Kołacze na okrągło, znajduje się też na innych poziomach galerii. Łącznie w Galerii Północnej dostępnych jest ponad dwadzieścia punktów gastronomicznych, m.in. Shizen Restaurant, Makarun, Pizza Hut, McDonald’s i KFC, Salad Story, Starbucks, Green Coffee Nero czy Bierhalle.

Jak podaje galeria, popularności zaplecza gastronomicznego Galerii Północnej nie zagroziły nawet niehandlowe niedziele. Lokale gastronomiczne zapraszają klientów na późne śniadanie, lunch czy obiad przez siedem dni w tygodniu i cieszą się ogromnym zainteresowaniem klientów także w dni wolne od handlu.

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz