Konrad Nadobnik został dyrektorem generalnym w grupie Kręgliccy Restauracje i Catering.
Nadobnik przez ostatnie 14 lat był związany z Restauracją Belvedere Łazienki Królewskie, gdzie pracował jako dyrektor operacyjny oraz dyrektor ds. cateringu.
Swoją karierę zaczynał w Hotelu Bristol a Luxury Collection Hotel w Warszawie. W okresie 9 lat pracy w tym hotelu zajmował stanowiska: Kelner w Dziale Bankietów, Kelner w Restauracji Malinowa, Kierownik Zmiany w Dziale Bankietów, Zastępca Kierownika Działu Bankietów, Kierownik Działu Bankietów Ds. Operacyjnych, Kierownik Działu Bankietów.
Od stycznia 2022 r. Konrad Nadobnik jest dyrektorem generalnym w Kręgliccy Restauracje i Catering. Kręgliccy to pięć warszawskich restauracji etnicznych w Warszawie: Chianti, El Popo, Meltemi, Santorini i Opasły Tom, catering oraz targ rolny.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.