Partnerzy portalu
Oto dwóch sous chefów Mateusza Gesslera w nowej edycji Hell's Kitchen Robert Kondziela i Bartłomiej Krężel w „Hell's Kitchen” są sous chefami Mateusza Gesslera. Fot. Materiały prasowe

Oto dwóch sous chefów Mateusza Gesslera w nowej edycji Hell's Kitchen

Autor: Katarzyna Gubała Data: 03 sierpnia 2022 09:05

Robert Kondziela i Bartłomiej Krężel zostali  pomocnikami Mateusza Gesslera, prowadzącego kulinarny reality show Hell's Kitchen.

Kim są sous chefowie Hell's Kitchen?

Robert Kondziela to mistrz gotowania z 30-letnim doświadczeniem, edukator kulinarny i ekspert w dziedzinie kuchni polskiej. Od dwudziestu lat współpracuje z Mateuszem Gesslerem, obecnie zajmując stanowisko szefa kuchni w czterech jego restauracjach.

Bartłomiej Krężel z gastronomią związany jest od zawsze. Swój talent i charakter pokazał w programie „Top Chef”, gdzie znalazł się w pierwszej piątce najlepszych kucharzy. Dziś jest właścicielem i szefem kuchni czterech restauracji na Dolnym Śląsku.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Nowe edycja Piekielnej Kuchni rusza 31 sierpnia

„Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia” rusza 31 sierpnia w środę o godz. 20:00 w Polsacie. Nowym szefem został Mateusz Gessler, jeden z najbardziej uznanych polskich mistrzów kuchni.

W każdym odcinku dwie drużyny - niebieskich i czerwonych zmierzą się z kulinarnym zadaniem, a zwycięska drużyna dostanie wyjątkową nagrodę - spotkania z niezwykłymi gośćmi, degustacje luksusowych produktów w ekskluzywnych miejscach, szkolenia z ekspertami. W tym sezonie przegrana drużyna zamiast kary otrzyma „lekcję do odrobienia”, czyli zadanie, które ma ich nauczyć pokory, szacunku do pracy i produktu oraz pokazać wartość pracy zespołowej - czytamy w komunikacie prasowym.

Czytaj więcej Hell's Kitchen. Piekielna Kuchnia. Kiedy pierwszy odcinek nowej, 7. edycji?

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz