W sieci burgerowni Pasibus od 12 kwietnia dostępna będzie Pulled Beef - limitowana oferta z szarpaną wołowiną w roli głównej. Ile kosztują dania?
Specjalna oferta Pulled Beef będzie dostępna w Pasibusach od środy 12 kwietnia. W skład limitowanej wersji wchodzić będzie szarpana wołowina w kilku odsłonach - w burgerach, wrapie i z frytkami.
Czytaj też Pasibus zamyka lokal w Arkadach Wrocławskich i inwestuje w rozwój Dziadzia
Obecnie Pasibus w stałym menu serwuje burgery w wołowiną, kurą, serem i wege - ostatnia z pozycji to autorski kotlet warzywny. Burger kwietnia to Por Favor to burger z wołowiny/kury/wege/seruś z sosem majo-dijon, roszponką, autorskim sosem porowym, grillowanym boczkiem, kiełkami pora i prażoną cebulką.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.