W sierpniu Pizza Hut w Warszawie i Wrocławiu ruszyły z nowym samoobsługowym konceptem „Fabryką Lodów”. Klienci mogą samodzielnie stworzyć swój deser lodowy.
Pizza Hut znana z legendarnego samoobsługowego baru sałatkowego, tego lata ruszyła z kolejnym niesztampowym pomysłem. „Fabryka Lodów” umożliwia stworzenie własnego deseru lodowego poprzez samodzielne wybranie wielkość porcji zakręconych lodów oraz dodatków.
Koncept samoobsługi w zakresie zimnych deserów pojawiał się już na rynku, ale po raz pierwszy w Polsce będą z niego mogli skorzystać klienci znanej sieciowej restauracji.
''Do dyspozycji przy komponowaniu idealnej symfonii smaków są pyszne sosy w trzech smakach: truskawka, karmel i czekolada oraz wyśmienite posypki w postaci Smarties, KitKat, strzelających kuleczek i czekoladowych gwiazdek. Tworzenie własnego deseru to świetna atrakcja dla najmłodszych, rozwijająca ich kreatywność, ale także spełnienie najskrytszych snów dorosłych, bo kto kiedyś nie marzył o lodach z podwójną, potrójną, czy nawet poczwórną porcją posypki!'' - czytamy w komunikacie prasowym.
„Fabryka Lodów” działa w warszawskiej restauracji Pizza Hut w CH M1 Marki przy ul. Piłsudskiego 1 oraz na wrocławskim Rynku.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.