Wrocław, potem Szczecin a teraz Warszawa. Popeyes ruszył z rekrutacją pracowników do kolejnej lokalizacji. Teraz poszukuje kierownika i zastępcę kierownika restauracji w stolicy.
Popeyes przygotowuje się do otwarcia pierwszych restauracji w Polsce. Historia sieci rozpoczęła się 49 lat temu w Nowym Orleanie w Luizjanie. Po Wrocławiu i Szczecinie przyszedł czas na kolejną lokalizację. Teraz firma szuka pracowników do pracy w Warszawie. Co oferuje?
Popeyes szuka kierownika restauracji w Warszawie na pełny etat. Oferuje 6 500 zł - 8 500 zł zł / mies. brutto.
jak czytamy w ogłoszeniu Popeyes szuka osób, którzy chcą mieć udział w uczynieniu Popeyes najbardziej lubianą marką serwującą kurczaka w Polsce.
Czym taka osoba będzie się zajmować?
"Dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom, • Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu, • Optymalizacją kosztów poprzez efektywne zarządzanie restauracją, • Planowaniem i realizacją wskaźników Twojego sukcesu (KPI), • Rekrutacją i szkoleniem pracowników, • Implementacją i realizacją działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży, • Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości, • Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji." - - czytamy w ogłoszeniu na popularnej platformie.
Firma szuka również zastępcy kierownika restauracji Popeyes Warszawa. Firma oferuje 5 000 zł - 6 000 zł zł / mies. brutto.
Czym będzie się zajmować?
"Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, • Dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom, • Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, • Układaniem grafików pracy, • Realizacją wskaźników KPI, • Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości, • Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji, • Czasami również obsługą kasy i przygotowywaniem posiłków" - czytamy w ogłoszeniu na popularnej platformie.
Pierwsze lokale Popeyes w Polsce powstaną w 2023 roku w Warszawie, Wrocławiu i Szczecinie. Z kolei w ciągu dekady ma zostać otwartych ponad 600 restauracji Burger King i Popeyes w trzech krajach: Polsce, Czechach i w Rumunii.
2023 to rok wejścia Popeyes na nowe rynki w Europie. Za rozwój nowej sieci w Polsce odpowiada spółka Rex Concepts. Jej prezesem jest Jerzy Tymofiejew, który wcześniej kierował działem inwestycji w Netto Polska. W trzech krajach: Polsce, Czechach i w Rumunii w ciągu 10 lat ma zostać otwartych ponad 600 restauracji Burger King i Popeyes.
Założona w Nowym Orleanie w 1972 roku firma Popeyes ma ponad 50-letnią historię i tradycję kulinarną. Popeyes wyróżnia się wyjątkowym menu w stylu nowoorleańskim, obejmującym pikantnego kurczaka, polędwiczki z kurczaka, smażone krewetki i inne regionalne produkty.
Pasja sieci do dziedzictwa Luizjany i aromatycznych, autentycznych potraw pozwoliła firmie stać się jedną z największych na świecie restauracji szybkiej obsługi z kurczakiem, posiadającą ponad 3800 restauracji w Stanach Zjednoczonych i na całym świecie. W Europie lokale Popeyes działają w Wielkiej Brytanii, Rumunii, Hiszpanii i Szwajcarii.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.