Partnerzy portalu
Quo vadis, polska gastronomio? #HorecaTrendsTalks na Internetowym Forum Rynku Spożywczego i Handlu Quo vadis, polska gastronomio? #HorecaTrendsTalks na Internetowym Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Quo vadis, polska gastronomio? #HorecaTrendsTalks na Internetowym Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Autor: horecatrends.pl Data: 31 października 2020 05:42

Rok 2020 okazał się niezwykle ciężki dla gastronomii. W marcu z powodu pandemii na ponad dwa miesiące zamknięte zostały lokale dla gości. Obecnie ponownie branża zmierzyła się z odcięciem od głównego źródła przychodu. Czy w takiej sytuacji da się przetrwać? Jakie działania mogą pomóc? Jakie rozwiązania z pierwszego lockdownu pozostaną z nami na dłużej? O tym porozmawiamy 4 listopada podczas debaty #HorecaTrendsTalks w trakcie Internetowego Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Debata #HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy odbędzie się 4 listopada 2020 r. godz. 13.30-15.15.

ZAREJESTRUJ SIĘ!

Wśród tematów znajdą się:

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

• Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce
• Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii
• Prawdziwych „przyjaciół" poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa
• Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian?
• Quo vadis, polska gastronomio?  

Udział w debacie wezmą:

·        Tomasz Czudowski, restaurator, współwłaściciel, Alewino, Restauracja Forty, inicjator akcji #wspieramgastro

·        Magdalena Figurna, menedżer ds. PR i komunikacji wewnętrznej, MAKRO Cash & Carry Polska

·        Anna Kurnatowska, Country Manager, Too Good To Go w Polsce

·        Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe

·        Tadeusz Müller, szef kuchni, restaurator

·        Piotr Niemiec, prezes, Gastromall Group

·        Adam Ringer, założyciel, Green Cafe Nero

·        Maciek Żakowski, współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur

Debatę moderuje Anna Wrona, dziennikarka serwisów portalspozywczy.pl i horecatrends.pl.

Nowa, internetowa formuła pozwoli na utrzymanie dotychczasowego poziomu dyskusji, a uczestnictwo w forum możliwe będzie z dowolnego miejsca na świecie, z dowolnego urządzenia z dostępem do Internetu, bez żadnego ryzyka epidemicznego.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu ze względu na wymogi związane z aktualną sytuacją epidemiczną w Warszawie przybiera formułę internetową i odbędzie się bez udziału publiczności. Transmisje debat będzie można śledzić między innymi w portalach: portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl, horecatrends.pl i na stronie frsih.pl (po wcześniejszej rejestracji).

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz