Partnerzy portalu
Restauracja Mykonos w Browarach Warszawskich już przyjmuje gości Restauracja Mykonos w Browarach Warszawskich już przyjmuje gości, fot. materiały prasowe

Restauracja Mykonos w Browarach Warszawskich już przyjmuje gości

Restauracja Mykonos to pierwsza restauracja, która otworzyła się na terenie Browarów Warszawskich. Znajduje się ona w Biurach przy Bramie na rogu ulic Grzybowskiej i Wroniej.

Autor: horecatrends.pl Data: 09 lipca 2020 12:24

W centrum warszawskiej Woli możemy skosztować greckiej kuchni serwowanej przez szefa kuchni Theodorosa Vogdanosa, który jest odpowiedzialny za sukces takich restauracji jak El Greco i Paros. Theodoros to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, które zdobywał w renomowanych restauracjach m.in. na Mykonos, Krecie i w Atenach. W swojej ciekawej i pełnej niesamowitych smaków kuchni bazuje na produktach sprowadzonych prosto z Grecji.

- W Mykonos poczujemy się jak na greckich wakacjach. Nasze menu oparte jest na świeżych i smacznych produktach sprowadzanych prosto z Grecji. Nasi goście znajdą tu wszystko, z czym kojarzy im się ten kraj – wyśmienite sery: feta, manouri i graviera, wyborną jagnięcinę, najlepszą oliwę z oliwek, aromatyczne suszone pomidory czy smakowite oliwki, a także świeże zioła i przyprawy w mistrzowskim połączeniu - mówi Marzena Nowakowska-Cipriano, właścicielka restauracji

- Restauracja jest bardzo przestronna. W głównym wejściu gości powita przeszkolony bar, a przestronna wysoka sala będzie kusiła głębokim, soczystym odcieniem marina blue. Przygotowaliśmy również przestrzeń dla lubiących spokojne, kameralne wnętrza, ukryte w głębi naszej restauracji. Każda z naszych sal zaopatrzona jest w system nagłośnienia i ekrany. To miejsce świetnie nadaje się zarówno na służbowe spotkania czy biznesowy lunch, jak i kolację z przyjaciółmi. Nie zabraknie tu też muzyki, która wprowadzi nas w wakacyjny klimat - dodaje Marzena Nowakowska-Cipriano.

W Mykonos można się zatrzymać na zdrowe i sycące śniadanie, biznesowy lunch, rodzinny obiad czy wieczór z przyjaciółmi, okraszony muzyką, winem i tańcem. W menu znajdziemy m.in. dania przygotowane z dojrzewających w greckim słońcu warzyw, mięsa, świeże ryby i owoce morza.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.