Partnerzy portalu
Restaurant Week przedłużony do 15 kwietnia Restaurant Week zostaje przedłużony do 15 kwietnia / fot. materiały prasowe

Restaurant Week przedłużony do 15 kwietnia

Autor: oprac. JS Data: 06 kwietnia 2022 09:24

Restaurant Week zostaje przedłużony do 15 kwietnia - poinformowali organizatorzy festiwalu. Pierwotnie zakładano, że wiosenna edycja Festiwalu zakończy się 10 kwietnia.

W przedłużonej edycji Restaurant Week swój udział zadeklarowały restauracje ze wszystkich 14 regionów (nowość Radom i Częstochowa!) biorących udział w Festiwalu najlepszych restauracji. Wśród nich m.in. warszawskie Lobster House, Frank Winebar&Shop, Hoża Argentine SteakHouse, Niewinni Czarodzieje czy Na Lato. W Restaurant Week wezmą udział także takie restauracje jak: krakowski Tużurek, łódzka Przędzalnia, poznańska Forno Italia, trójmiejska Chmielna by Grzegorz Labuda, wrocławska xx, rzeszowska Oranżeria, śląska Kreweta Tempura Bar, białostocka Osteria Wino i Smak, radomska Pasja, częstochowska Toscana Restauracja&Pizzeria, mazurska Staromiejska 2.0, szczecińska Kresowa oraz lubelskie Loco Toco.

Zestaw składający się z przystawki, dania głównego i deseru będzie dostępny w specjalnej cenie 59 zł. Każdy pełnoletni gość otrzyma w prezencie także festiwalowy  koktajl - do wyboru - Martini Fiero & Kinley Tonic Water lub mocktail Kinley Yuzu. Co więcej – na https://RestaurantWeek.pl na każdego gościa czeka kod rabatowy 15 zł w oknie płatności na końcu rezerwacji (kod przeznaczony tylko do płatności Visa).

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz