Jesienna edycja Restaurant Week została przedłużona do 3 października. Restauracje z kilkunastu regionów Polski zapraszają Gości na trzydaniowe menu #SpozaKarty w dodatkowym terminie 27.09 - 3.10.
- Zgodnie z hasłem #FoodMustGoOn!, które towarzyszy jesiennej edycji Festiwalu, nie przerywamy jedzenia, a nawet je przedłużamy. Zdecydowaliśmy się wydłużyć jesienną edycję o 7 dni, aż do 3 października. Dzięki temu Goście będą mieli szansę na odwiedzenie jeszcze większej liczby restauracji oraz spróbowanie unikalnych dań przygotowanych specjalnie na Restaurant Week przez top Chefów - zaznacza Ewa Pawella, Marketing Director Restaurant Club.
W przedłużonej edycji Festiwalu swój udział zadeklarowały restauracje m.in. z Krakowa, Warszawy, Wrocławia, Trójmiasta, Poznania, Łodzi, Szczecina, Białegostoku czy Śląska.
Zestaw składający się z przystawki, dania głównego i deseru będzie dostępny w specjalnej cenie 59 zł. Każdy pełnoletni Gość otrzyma w prezencie także koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic Water.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.