×

Subskrybuj newsletter
horecatrends.pl

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.
Podaj poprawny adres e-mail
  • Musisz zaznaczyć to pole
Partnerzy portalu
Robert Sowa - panelistą na konferencji HorecaTrends.pl
Robert Sowa jest w gronie prelegentów, z którymi będziemy rozmawiać podczas tegorocznego FRSiH. / fot. PTWP

Robert Sowa - panelistą na konferencji HorecaTrends.pl

Autor: horecatrends.pl Data: 28 października 2021 12:06 | Aktualizacja: 07 listopada 2021 15:29

Robert Sowa, właściciel restauracji N31, jest w gronie prelegentów, z którymi będziemy rozmawiać podczas tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Debata HoReCaTrendsTalks odbędzie się 9 listopada.

Robert Sowa o zmianach w gastronomii spowodowanych pandemią wspominał już na naszym portalu. Podczas HoReCaTrendsTalks wspólnie z Robertem Sową i innymi zaproszonymi gośćmi będziemy kontynuować dyskusję na temat obecnej sytuacji w sektorze gastronomicznym.

W trakcie debaty HoReCaTrendsTalks: Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy poruszymy takie zagadnienia jak:

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

· Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?

· Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu

· „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny

· Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?

· Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

Dodajmy, że debata odbędzie się 9 listopada o godz. 11.30 w warszawskim hotelu Sheraton.

Cały czas można rejestrować się na FRSIH2021

Zobacz pełną agendę Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Nie przegap najważniejszych wiadomości

Horeca Trends - Google News Obserwuj nas w Google News
Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz