Robert Sowa, właściciel restauracji N31, jest w gronie prelegentów, z którymi będziemy rozmawiać podczas tegorocznego Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Debata HoReCaTrendsTalks odbędzie się 9 listopada.
Robert Sowa o zmianach w gastronomii spowodowanych pandemią wspominał już na naszym portalu. Podczas HoReCaTrendsTalks wspólnie z Robertem Sową i innymi zaproszonymi gośćmi będziemy kontynuować dyskusję na temat obecnej sytuacji w sektorze gastronomicznym.
W trakcie debaty HoReCaTrendsTalks: Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy poruszymy takie zagadnienia jak:
· Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
· Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
· „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
· Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
· Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
Dodajmy, że debata odbędzie się 9 listopada o godz. 11.30 w warszawskim hotelu Sheraton.
Cały czas można rejestrować się na FRSIH2021
Zobacz pełną agendę Forum Rynku Spożywczego i Handlu
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.