Sen zaprezentował nową kartę menu oraz nowe koktajle. Koncept restauracyjno-klubowy nad samym brzegiem Wisły jest czynny w piątki i soboty.
Sen do tej pory w głównej mierze stawiał na imprezy muzyczno-taneczne. Swoją ofertę właściciele lokalu postanowili poszerzyć o dodanie do menu dań restauracyjnych. Nowa karta menu autorstwa Rafała Pędowskiego, szefa kuchni w Śnie, obowiązuje od minionego weekendu.
– Jest to kuchnia otwarta, łącząca tradycję z innowacyjnymi składnikami. To kuchnia, w której street food idzie w parze z daniami, które poznaliśmy w dzieciństwie i wynieśliśmy z domu – mówi Rafał Pędowski, szef kuchni w Śnie.
W nowej karcie menu znalazły się m.in. dania z wołowiny jak tatar i steki, dania rybne, warzywne spring rollsy, krewetki w tempurze, wege burger z panierowanym boczniakiem, domowy rosół oraz pierogi z kaczką i pielmieni. Warto dodać, że w Śnie na miejscu jest wypiekane pieczywo na bazie zakwasu przygotowanego przez szefa kuchni. W nowym menu oczywiście nie zabrakło deserów.
Serwis restauracyjny obowiązuje w piątki i soboty w godzinach 19:00-01:00. Szczegółowe menu jest dostępne na oficjalnej stronie Snu a także na profilach klubu w mediach społecznościowych.
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.