Sieć "u Lodziarzy" urosła w pandemii Nowe lokale "u Lodziarzy" powstały m.in. w Krakowie, Mielnie, Białymstoku i w Łodzi, /fot. ulodziarzy.pl

Sieć "u Lodziarzy" urosła w pandemii

Autor: horecatrends.pl Data: 10 września 2021 10:48

Wytwórnia Lodów Polskich “u Lodziarzy” ma za sobą udany sezon. Sieć powiększyła się o kilkanaście kolejnych lokali. Pandemia nie wywarła negatywnego wpływu na działalność lodziarni oraz rozwój sieci.

Lokale "u Lodziarzy" powstały m.in. w Krakowie, Mielnie, Białymstoku, Łodzi, Pile, Piszu, Przeworsku, Sandomierzu, Szczecinie, Giżycku, Koszycach Wielkich, Piekoszowie, Ciechanowcu, Horodnianach, Zambrowie, Tychach czy Sarbinowie.

Złagodzenie restrykcji ośmieliło przedsiębiorców 

– Złagodzenie epidemicznych obostrzeń zachęciło przedsiębiorców do wchodzenia w nowe inwestycje. Zbiegło się to w czasie z debiutem naszego świeżego modelu franczyzowego – mobilnej lodziarni z ogródkiem. Jeszcze wiosną zaoferowaliśmy start sprzedaży w dwa tygodnie. Latem w pełni wyposażone lodziarnie dostarczaliśmy naszym partnerom w dwa dni – mówi Radosław Charubin, współwłaściciel sieci.

Restauracja, bar, kawiarnia - szukasz lokalu do wynajęcia lub na sprzedaż? Zobacz oferty na PropertyStock.pl

Ze względu na ograniczenia związane z wycieczkami międzynarodowymi, wielu Polaków podobnie jak w zeszłym roku, także i w tym wybrało wakacje w kraju. Do tego piękna lipcowa pogoda sprawiła, że chętnych do jedzenia lodów nie brakowało – zarówno w miejscowościach turystycznych, jak i zwykłych miastach czy na osiedlach.

Obecnie sieć “u Lodziarzy” można spotkać w ponad stu lokalizacjach w całym kraju.

Podobał się artykuł? Podziel się!

dodaj komentarz