W grudniu 2022 r. Śląska Prohibicja świętowała swoje 5 urodziny. Nowy rok zaczęła mocno m.in. kolekcją luksusowych deserów na bazie pączka. Jakie pomysły ma restauracja na kolejne miesiące?
Aleksandra Mucha, dyrektorka Śląska Prohibicja zdradza, że restauracja w tym roku planuje postawić na jeszcze więcej wydarzeń kulturalnych.
- Śląska Prohibicja to nie tylko restauracja, ale również scena, dlatego obiecaliśmy sobie zorganizować kilka świetnych eventów - w tym koncertów. Niezmiennie stawiamy na sprawdzone „patenty”, czyli kolacje degustacyjne z wine pairingiem. Z pewnością ponownie pojawią się paczki wielkanocne - wylicza Aleksandra Mucha.
Dodaje, że Śląska Prohibicja chce trafić do wszystkich pokoleń, dlatego w 2023 r. mocno postawi na rozwój swoich social mediów.
- Planujemy rozwinąć nasz kanał YouTube, może uda się zmienić trochę komunikację i odświeżyć wizerunek. Czemu nie? Trzeba iść z duchem czasu. Pragniemy cały czas się rozwijać i ciągle chcemy podążać za trendami, nie tracąc przy tym tego „naszego”, śląskiego sznytu. Kolejna dobra informacja jest taka, że już za chwilę będziemy otwarci przez cały tydzień. Oznacza to jeszcze więcej spotkań, jeszcze więcej uśmiechów i radosnego gwaru oraz oczywiście jeszcze więcej pysznego jedzenia - mówi dyrektorka restauracji na Nikiszowcu.
Czytaj też Restauracja w czasach inflacji. Śląska Prohibicja: Nie pozwalamy sobie na gorszą jakość produktu
W 2022 roku Śląska Prohibicja sprzedała:
Czytaj też Ofka Piechniczek o tym, jak niedużym kosztem okazać wyjątkową gościnność
Nie przegap najważniejszych wiadomości
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.