Śląska Prohibicja przeszkoliła restaurację Morski Zając



horecatrends.pl - 15 lutego 2021 10:22


Śląska Prohibicja urządziła restauracji Morski Zając 3-dniowe szkolenie z zakresu podstaw obsługi gości, savoir-vivre vivre'u oraz prawidłowego serwisu wina.

– Wyjeżdżając do Morskiego Zająca w Kuźnicy mieliśmy za zadanie podnieść kwalifikacje pracowników, którzy mają za sobą dopiero jeden i to niepełny rok od momentu otwarcia swojej restauracji. Mając doświadczenie, które oprócz zdobytych umiejętności w naszej przeszłości, szlifowaliśmy w Śląskiej Prohibicji, zaplanowaliśmy 3-dniowe szkolenie z zakresu podstaw obsługi Gości, savoir-vivre vivre'u oraz prawidłowego serwisu wina – opowiada Grzegorz Kulawik – sommelier Śląskiej Prohibicji, który wraz z kierownikiem sali Mateuszem Rawskim poprowadził szkolenie.