Od 4 do 6 sierpnia na Nocnym Markecie ze swoim pop-up pojawi się szef Witek Iwański z restauracji hub.praga. Przygotował 6 dań street diningowych. Ile kosztują?
Po świetnym debiucie Marcina Przybysza i restauracji Epoka na Nocnym Markecie, na streetfoodowym targu zaprezentuje się Witek Iwański i restauracja hub.praga.
Szef kuchni hub.praga od 4 do 6 sierpnia serwować będzie:
Czytaj też Co na Nocny Market przygotował Witek Iwański z hub.praga?
Na początku lipca z street diningowym menu na Nocnym Markecie pojawił się Marcin Przybysz. Swoim menu chciał odczarować fine dining, który ''w Polsce kojarzy się z czymś sztywnym, a wcale tak nie jest''.
W menu pop-upu restauracji Epoka i szefa kuchni Marcina Przybysza na Nocnym Markecie znalazły się m.in.:
- królik z pistacjami 34 zł;
- trufle po włoski 39 zł;
- befsztyk tatarski 37 zł;
- ostrygi smażone 17 zł;
- szparagi po holenderski 50 zł;
- homar po amerykańsku 65 zł.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin.