Nowości w menu Syreniego Śpiewu to między innymi: raw spaghetti, pierś kaczki, tatar wołowy, carpaccio z ośmiornicy, grzanka szefowej kuchni, wegańskie tiramisu, linguini z bobem czy pizza bianca z szparagami. Na szczególną uwagę zasługuje nowy dział - frytki, w którym znajdują się frytki w wersji hiszpańskiej, włoskiej czy francuskiej.
– Nowe menu jest pełne kolorowych i wiosennych pozycji, w którym znajdziecie także sporo opcji dla wegan i wegetarian. Nie mogło oczywiście zabraknąć produktów sezonowych, o które oparta jest dedykowana wkładka. W tym miesiącu czekać na Was będą szparagi – mówią twórcy restauracji.
– Przystosowaliśmy dla Was naszą przestrzeń zgodnie z nowymi normami bezpieczeństwa. Powiększyliśmy ogród, ustawiliśmy w odpowiedniej odległości stoliki tak, aby każdy czuł się u nas bezpiecznie – dodają.
Oprócz oferty lunchowej, która obowiązuje od poniedziałku do piątku w godz. 12:00-17:00, każdego dnia została przygotowana nowa promocja.
Poniedziałek: pasta day
Wtorek: green day
Środa: meat day
Czwartek: tapas day
Piątek: fries day
Sobota: pizza day
Niedziela: sea day
Szczegóły na profilach Syreniego Śpiewu w mediach społecznościowych.